Högkvalitativ året-runt-resort

När många andra lappat och lagat under decennier börjar vi bygga i en helt oexploaterad fjälldal och enligt en väl genomarbetad plan som sträcker sig sex år framåt i tiden. Närmaste granne är Björnrike, som våra gäster lätt åker över till – och lika lätt åker tillbaka från.

I Björnrike Syd har vi unika möjligheter att göra rätt från dag 1. Varje enskild detalj i varje moment är genomtänkt och synkroniserad för att fungera i en lika välplanerad och effektiv helhet. Begrepp som mänsklig hållbarhet, hänsyn till djur och natur, kvalitet, design och tillgänglighet kommer alltid stå högst på agendan.

Målgrupp

Målgrupp

Målgruppen för vår satsning är kvalitetsmedvetna och aktiva människor som ställer höga krav på upplevelser och miljö. Hela konceptet skapas för att även passa erfarna skidåkare, som nått övre medelålder och vill ha komfort modernitet och det goda, guldkantade resortlivet.

Samtidigt skapar Björnrike Syd möjligheter till investeringar i attraktiv tomtmark i en modern året-runt-resort. Den affärsmöjligheten öppnar vi för såväl privata investerare som bolag som söker nya tillväxtmöjligheter.

Unikt fjällprojekt

Unikt fjällprojekt

För första gången byggs en fjällby med liftar, pister, boende och övrig infrastruktur i ett helt nyskapat projekt. Ett resmål med ett annorlunda och unikt utbud. Just detta, att vi startar med helt obruten mark, ger oss möjligheter att tänka nytt och innovativt och skapa helt nya tjänster och produkter.

Anslutningsliften i Björnrike Syd, från p-plats och genom området till skidområdet, är ett bra exempel på sådant innovativt tänkande. Vi ska också utveckla nya upplevelser och skapa helt nya tjänster och produkter för att den vägen nå nya marknader och målgrupper.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår