Våra 

samarbets-

partners

Våra samarbetspartners är viktiga, har expertis och kunskap inom bland annat miljö, detalplanering, finansiering och juridik och är en förutsättning för det fortsatta arbetet med Björnrike Syd. 

SAMARBETSPARTNERS TILL BJÖRNRIKE SYD

Mountainworks
Björnrike Syd Masterplan är upprättade av Mountainworks. På deras imponerande CV finns uppdrag i bl a Vail i Colorado, där deras huvudkontor finns, Telluride i Colorado, Hokkaido i Japan och Cerro Chapelco i Argentina. De gör jobbet bättre än någon annan.
Mer om mountainworks

Björnrike Syds markägare
Våra kanske allra viktigaste samarbetspartners, som är ganska många, är ägarna till marken i och omkring Björnrike Syd. De har alla ställt upp för Björnrike Syd och för att skapa nya arbetstillfällen och ytterligare höja Vemdalens status som destination. Avtal om markförvärv och arrende/nyttjanderättsavtal finns med samtliga berörda markägare. Det är mark för dels det alpina området, dels för boende och övrig infrastruktur. Det är ett ansvar vi kommer att göra allt för att leva upp till. De ska alltid kunna känna att de gjorde rätt som ställde upp bakom projektet.

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå
Sveriges ledande advokatbyrå inom mark- och miljörätt med en unik spetskompetens och erfarenhet inom rättsområdet
Mer om Fröberg & Lundholm Advokatbyrå

Sweco
Sweco är ett välrenommerat teknikkonsultföretag på hög internationell nivå. I Björnrike Syd har de bl a medverkat i det viktiga arbetet med en korrekt miljökonsekvensbeskrivning samt med tillståndsansökningar.
Mer om Sweco

Arctan
Arctan AB är ett företag med bred erfarenhet inom infra¬struktur. Konsulttjänster inom projektering av väg, mark och va, samt kart¬fram¬ställning, mätning och byggledning.
Mer om Arctan

PwC
PwC är landets ledande aktör inom revision och rådgivning. I deras breda utbud av finansiella tjänster ingår även riskhantering och skatterådgivning.
Mer om PWC

Edlund & Partners
Östersundsbaserat bolag med 45 anställda inom revision, skatt, rådgivning och ekonomi.
Mer om Edlund & Partners

Kairos Future
Den som förstår och rätt tolkar framtiden är en vinnare. Därför samarbetar Björnrike Syd med Kairos Future när det handlar om trend och omvärldsanalys, innovation och strategi.
Mer om Kairos Future

Norrlandsfonden.
Norrlandsfonden är en viktig samarbetspartner i finansieringsfrågor. Företaget är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i företag med tillväxtambitioner. Detta för företag med verksamhet i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland/Härjedalen och Gävleborg.
Mer om Norrlandsfonden

Pelagia Nature & Environment AB, Umeå
Pelagia har varit en partner vid miljöansökan med miljökonsekvensbeskrivning som är ett viktigt beslutsunderlag för prövning av verksamheter och åtgärder.
Mer om Pelagia

Härjedalens kommun
Härjedalens kommun är en viktig partner när det gäller planfrågor och VA.
Mer om Härjedalens kommun

KPMG
KPMG har funnits i Sverige i över 100 år. Specialister på bl a skattefrågor och affärsrådgivning.
Mer om KPMG

Cirio
Cirio är en svensk advokatbyrå baserad i Stockholm, som betjänar lokala och internationella kunder, navigerar i komplexa juridiska infrastrukturer och transaktioner, vilket i slutändan förbättrar hur både näringslivet och samhället fungerar.
Mer om Cirio

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår