Tomter med milsvid fjällutsikt

Björnrike Syd Utvecklings AB har uppdraget att projektera och detaljutforma dalgången i Björnrike Syd. Bolaget sköter också intresseanmälningar av tomter i fjällmiljö med olika markytor och exploateringsmark för bostadsrättslägenheter. Samtliga tomter har ski in/ski out-läge.

TOMTER

Ambassadörstomter

Ambassadörstomter

Tomterna har markytor från 1400 till 2 600 kvm per tomt och ligger högt uppe på fjället med en makalös utsikt över Härjedalens vildmarker, där Sonfjället och omgivande nationalpark ligger i blickfånget.

Det här är synnerligen generösa byggrätter som gäller på 21% av tomtytan i två plan + ytterligare ett hus eller altan om 50 kvm. Eller varför inte en extra lägenhet? Det innebär en möjlighet att bygga över 1.000 kvm om man så önskar.

Karta

Fjälltomter

Fjälltomter

Tomterna på drygt 700 kvm till nästan 1700 kvm har gott om plats för ditt drömhus. Samtliga ligger med soliga syd- eller sydvästlägen och med en strålande utsikt över Härliga Härjedalen. Byggrätterna är mycket generösa med stort utrymme för flexibilitet både nu och senare, när barnen hälsar på med egna barn eller vännerna kommer på besök. Det är fritt fram att bygga 170 kvm i två plan och komplettera med ett extrahus eller en altan på upp till 40 kvm. Eller, om det passar bättre, en mindre lägenhet på samma yta.

Karta

Kommersiella fastigheter

Kommersiella fastigheter

Detaljplanen för Björnrike Syd rymmer stora och spännande möjligheter för den som vill göra en satsning på att bygga och sälja bostadsrättslägenheter, andelslägenheter eller ägarlägenheter. Den öppnar även för hotell, ski lodge, vandrarhem eller stugbyar.

Karta

Helhet & harmoni

Helhet & harmoni

Målsättning i alla delar av projekt Björnrike Syd är att skapa en förstklassig och högattraktiv resort. I den målsättningen spelar designprogrammet en viktig roll för möjligheten att skapa en tilltalande attraktiv arkitektonisk helhet i alla delar: utformningen av husen, anpassningen till områdets topografi och markbehandlingen. Inom den här övergripande helhetstanken ryms självklart en stor frihet för varje enskild husbyggare att själv ge sin stuga, ett eget och unikt uttryck.

Intresseanmälan

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår